-

Újítsd fel bútoraid velünk!

Újítsd fel bútoraid velünk!

Simplemente | 2014-12-01 14:24 (Frissítve: 2014-12-01 14:26, Simplemente)

Főoldal Cikkek Újítsd fel bútoraid velünk!

Cikissé vált kanapéhuzat, összekarcolódott bútorlapok miatt néha kényelmetlenül érezzük magunkat otthonunkban, a régóta használt, de funkcionálisan még jó bútorokat azonban nincs szívünk kidobni. Mit lehet ilyenkor tenni? Szabadjára engedni a fantáziát, elképzelni az új külsőt, felkeresni minket, aztán pedig élvezni a végeredményt: a felújított, modernizált bútorokat.

[A felújításra váró retró asztal][A megszépült, felújított asztal][Retró fotel, a felújítás előtt][Az exkluzív bútordarabbá alakult fotel]

Bútorfelújítás előtt és után (before-after) - asztal és fotel - S!mplemente

Vegyük ezt a '70-es éveket idéző fotelt, amely már rég nem a szoba éke. Ám kényelmes, ráadásul hibátlan állapotú, így felesleges lenne egy teljesen új darabra beruházni. Némi kreativitással könnyen új szint hozhat életterünkbe, teljesen új arculatot adhat eddig szobánknak, irodánknak, amely jobban illik ízlésvilágunkhoz. Ráadásul, ahelyett, hogy a katalógusokból választanánk újabb tucat terméket, egy páratlan, exkluzív bútordarabot kapunk. Nem mellesleg, sokkal költséghatékonyabb és környezetkímélőbb is.

Karácsonyra lepd meg családod, újítsd fel bútoraid velünk!

 

Kulcsszavak:

↑ Back to top | További cikkek »

-