-

Termékek

Bútorok, lámpák, terek

Az otthonod és a munkahelyed Téged tükröz. Ha szeretnéd megmutatni, hogy többre vágysz a bútor áruházak egyen kínálatánál, akkor varázsolj egyedi hangulatot magad köré! Egy egyedi szék vagy lámpa azonnal megváltoztatja a környezetet. Nézz körül nálunk, és vásárolj tőlünk bizalommal egyedi tervezésű bútort. Mi ehhez értünk, ez a hivatásunk. Ha a még a webshop termékeinél is különlegesebb dolgot szeretnél, akkor keress fel minket személyesen, és készíttesd el velünk a saját terveid!

[Design lámpa]

FIRKA LÁMPA

Egyszerűséget és letisztultságot képvisel ez a design lámpa, éppen ezért tökéletes éke lehet egy minimál vagy modern stílusú lakásnak. Visszafogottsága az egyszerű anyag- és színhasználatban is megnyilvánul; érdekességét a jellegzetes firka-szerű alakja adja. Irányvonalai játékosságot sugallnak, egyszer az egyik, máskor pedig a másik irány tűnik meghatározónak. A belső felületen található maga a lámpa, a faburkolatban elhelyezkedve. Nem csupán praktikus funkcióval rendelkezik, hanem hangulatvilágításként is tökéletesen funkcionál. Feldobja az otthonunkat, ill. különlegessé, egyedivé teszi azt. Kivételes stílusával művészi értéket képvisel.

[Raklap szék]

RAKLAP SZÉK

Kedves kis szék, melyből sugárzik a pozitív energia. Egyrészt azért, mert egyedi formavilágával elvarázsolja a használóját, másrészt, mert környezettudatosságot sugall. A háttámla, illetve az ülés kör alakja raklapokból áll, a firka-szerű lábak pedig játékosan, mégis elegánsan válnak a szék legstabilabb pontjává. A nem mindennapi anyaghasználat egyfajta bájt kölcsönöz a széknek; a raklapok nem csak a környezetet védik, hanem egyedivé teszik a szobát, melyben helyet foglalnak. Egyedülálló kialakítása miatt ugyanúgy passzol egy vintage és egy modern lakás berendezéséhez is. Ízléses megjelenése használója kifinomult stílusáról nyilatkozik, éppen ezért nem csak otthon, hanem egy irodában vagy egy tárgyalóban is használható.

[Fali dekor]

FALI DEKOR

Saját Banksy az otthonunkban! Graffitisok bőrébe bújva élvezhetjük ugyanis ezt az újszerű fali díszt: a street art hangulatot idéző fali dekoráció újrahasznosított raklap-lécekre van festve, a mintát stencilezéssel közvetlenül a fára fújják fel. Könnyű felszerelni, a festést pedig kedvünkre variálhatjuk mind színben, mind formában. Az alapként szolgáló raklap-lécek kívánság szerint igényelhetőek hosszában és széltében, ráadásul, mivel újrahasznosított anyagból készülnek így óvjuk környezetünket is.

[Állólámpa]

ÁLLÓLÁMPA

Ez az egyedi, kézzel készített firka-vonalvezetésű állólámpa egyszerre könnyed, laza, játékos, ugyanakkor elegáns, így a lakás bármely pontján jól mutat. Letisztult, egyszerű formájával különböző stílusú lakások ékköve lehet. A sötét fém váz és a színes vezeték összefonódása kellemes hangulatot sugároz, így a tökéletes kikapcsolódáshoz nem is kell más csak egy jó könyv, egy forró tea, és élvezhetjük a pihenést a meghitt világítás mellett.

[Rajzállvány]

RAJZÁLLVÁNY

Rajz- vagy festőállvány, képtartó vagy akár „kivetítő vászon” – könnyen alkalmazkodik a térhez ez az újrahasznosított raklapból készült állvány. Vékony lábai ellenére stabil, de könnyen mozgatható. Használhatjuk saját képgalériánk kiállításhoz, dolgozószobánkba jegyzeteléshez, gyerekszobába diafilmvetítéskor, sőt, akár a konyhai bevásárló listát is vezethetjük rajta – a lényeg, egyszerű megjelenésének és sokoldalúságának köszönhetően fantáziánkat szabadon engedve bármilyen funkciót elláthat. A natúr falappal ráadásul irodánkba vagy otthonunkba becsempészhetünk egy kis természetet is, de tetszés szerint variálhatjuk akár a színét, ahogy igényeink és környezetünk megkívánja.

[Asztal]

ASZTAL

Ha szeretnéd otthonod harmóniával megtölteni, mi tudjuk a megoldást! Az újrahasznosított raklapból készült szék mellé most itt az asztal is. Akár a konyhába, akár a dolgozószobába ideális lehet, egyszerű vonalainak köszönhetően bármilyen stílusú térbe beleillik. Vékony, hajtűszerű lábai kontrasztban állnak a kezeletlen raklappal, stabil, ugyanakkor könnyen mozgatható. Fekete fém lábai mellé a raklap bármilyen színben rendelhető a környezetnek megfelelően, így könnyen és gyorsan illeszthető be már kialakított életterünkbe.

Falmatricák, stencilek, faliképek, vászonképek

Feldobhatod lakásodat, irodádat, vagy bármelyik helyiségedet egyedi tervezésű matricáinkkal, legyen szó akár egy kiscicáról, vagy művészi, absztrakt formákról. A könnyen felragasztható matricákhoz számtalan szín közül választhatsz, így igazán nagy teret nyújtunk fantáziád megvalósítására. Ha saját ötleteid vannak, bennünk ebben az esetben is nyitott partnetekre lelsz.

Amennyiben más fali díszítésre vágysz, nálunk stencil sablonokkal is lehetőség van változatos formák elkészítésére. Maga a stencil sablon a kívánt minta negatívját jelenti, amelyet a kezelendő felületre helyezve szabályos alakokat, kontúrokat, illetve bordűröket hozhatunk létre. Díszíthetünk vele textíliát, papírt, hungarocell formát, falat, sőt, még fa termékeket is!

Tekintsd meg WEBÁRUHÁZunkat illetve nézd át SZOLGÁLTATÁSainkat!

Kérj tőlünk egyedi ajánlatot!

Kérj tőlünk egyedi ajánlatot! Lehetetlennek tűnőd ötleteidet is megvalósítjuk, csak oszd meg velünk gondolataidat, és még te magad is meg fogsz lepődni a végeredményen!

Keress minket elérhetőségeinken! »

↑ Back to top

-