-

Rólunk

Bemutatkozás

A Simplemente.hu a Mucius Scaevola Kft. égisze alatt teljes körű dekorációs tervezéssel és kivitelezéssel foglalkozik, amely során már számtalan elégedett ügyféllel lett gazdagabb. Összeszokott, grafikusokból, szövegírókból, dekoratőrökből, nyomdászokból és kivitelezőkből álló csapatunk minden nap azon dolgozik, hogy a legkülönfélébb megrendeléseket professzionális minőségben valósítsa meg. 15-20 fős cégünk számára a minőség olyan lételem, akár a levegő!

Simplemente szolgáltatások címkefelhő

Ügyfeleink minden esetben bizalommal fordulnak hozzánk, hiszen tudják rólunk, hogy...

  • hozzájuk igazodva, egyedi, személyre szabott megoldásokat kínálunk nekik,
  • nem ismerjük azt a szót, hogy lehetetlen; bármilyen elképzelést megvalósítunk, bár a fizika törvényeit egyelőre mi sem tudjuk átlépni,
  • saját gépparkunk van, amelynek köszönhetően egyre szélesebb az elérhető termékek és szolgáltatások skálája,
  • az egyik jelszavunk a gyorsaság. Fiatal, lendületes csapatunk a Fogadó utcai telephelyünkön, saját eszközökkel készíti el a megrendelők kéréseit. A teljes munkafolyamatot mi végezzük, ezért semmi nem hátráltat minket a munkavégzésben.

Tapasztald meg te is, milyen a Simlemente.hu ügyfelének lenni! Akár saját magadat, akár a cégedet szeretnéd kreatív dekorációval gazdagítani, ránk számíthatsz, a végeredmény mindenképpen lélegzetelállító lesz.

Végül, még egy érv, amiért érdemes hozzánk fordulni: Lételemünk az alkotás és a kreativitás. Nagyon szeretjük a munkánkat, és azért dolgozunk, hogy új dolgokat hozzunk létre. Ha olyan ötleted támadt, amit szeretnél megvalósítani, akkor gyere el hozzánk, mert könnyen lehet, hogy mi leszünk a Te embereid!

↑ Back to top

-