-

Szolgáltatások

Valami egyedire, színvonalasra és izgalmasra vágysz?

Akkor itt az ideje, hogy telefonon vagy személyesen felkeress minket! Nálunk rá fogsz lelni a megoldásra, bármilyen kéréssel is fordulsz hozzánk.

Díszítsd fel irodádat vagy lakásodat egyedi, fantáziadús falmatricákkal!

Ránk bízhatod az irodád, üzlethelyiséged, szobád teljes körű dekorációs tervezését és kivitelezését. Feldobhatod lakásodat, irodádat, vagy bármelyik helyiségedet egyedi tervezésű matricáinkkal, legyen szó akár egy kiscicáról, vagy művészi, absztrakt formákról. A könnyen felragasztható matricákhoz számtalan szín közül választhatsz, így igazán nagy teret nyújtunk fantáziád megvalósítására. Ha saját ötleteid vannak, bennünk ebben az esetben is nyitott partnetekre lelsz.

Plottervágó gépünk a legbonyolultabb, részletgazdag motívumok elkészítésére is alkalmas. És nem csupán falra, hanem faanyagra, fémre, illetve üvegre is fel lehet ragasztani a matricákat! Attól sem kell félned, hogy nem tudod tökéletesen, „buborékmentesen” elhelyezni a fóliát, mi ezt is elintézzük neked!

A stencil sablonok kivételes dekorációvá válnak a szobádban

Amennyiben más fali díszítésre vágysz, nálunk stencil sablonokkal is lehetőség van változatos formák elkészítésére. Maga a stencil sablon a kívánt minta negatívját jelenti, amelyet a kezelendő felületre helyezve szabályos alakokat, kontúrokat, illetve bordűröket hozhatunk létre. Díszíthetünk vele textíliát, papírt, hungarocell formát, falat, sőt, még fa termékeket is!

Bármit megvalósítunk

Lézergravírozónk segítségével különleges formákat, céglogókat tudunk kivágni, többféle anyagból. Ilyen például a plexi, fa, fém, gumi, a vastag karton és a hullámkarton. A nagyfokú precizitásnak köszönhetően különleges ajándékok, névjegykártyák, reklámtáblák, vagy akár egyedi polcok, eligazítók, szórólaptartók is létrehozhatók. Nálunk gravírozásra is lehetőség van, például üveg felületen, hogy ismerőseidet névre szóló, személyes ajándékokkal (váza, söröskorsó) tudd megörvendeztetni.

Papír-, ill. műanyagtáblák, valamint roll-up-ok létrehozására is van lehetőség akár magánszemélyek, akár cégek számára.

Zavar egy cső a lakásban? Egy nagy folt van a kanapén? A gyerek összefirkálta a falat? Mindenre van megoldás, nagy kiadások nélkül. Bármilyen grafikai tervezésre is van szükséged, elképzeléseid itt biztos kezekben vannak. Inspirációért látogass el az Ötlettárba!

Simplemente szolgáltatások címkefelhő

Bútorok, lámpák, terek

Az otthonod és a munkahelyed Téged tükröz. Ha szeretnéd megmutatni, hogy többre vágysz a bútor áruházak egyen kínálatánál, akkor varázsolj egyedi hangulatot magad köré! Egy egyedi szék vagy lámpa azonnal megváltoztatja a környezetet. Nézz körül nálunk, és vásárolj tőlünk bizalommal egyedi tervezésű bútort. Mi ehhez értünk, ez a hivatásunk. Ha a még a webshop termékeinél is különlegesebb dolgot szeretnél, akkor keress fel minket személyesen, és készíttesd el velünk a saját terveid!

Egyedi ajánlatunk

A teljesen egyedülálló, nem mindennapi ötleteidet is megvalósítjuk, bármilyen lehetetlennek tűnik is az. Ne félj megosztani velünk az elképzeléseidet, mert mi nem csupán valóra váltjuk azt, hanem saját ötleteinket, jártasságunkat és tapasztalatainkat is hozzáadva meglepő eredményeket produkálunk.

Ha arra van szükséged, az egész lakásodat vagy irodádat is berendezzük a fali dekorációtól kezdve a bútorokon át a kiegészítőkig. Sosem fogyunk ki az ötletekből, ezért neked csupán az irányt kell megadnod. Ha szabad kezet kapunk, akkor Neked semmit nem kell tenned, csak gyönyörködni a végeredményben!

Magas színvonalú szolgáltatást nyújtunk a belsőépítészet összes tervezési és kivitelezési fázisában, annak minden apró, kreativitást igénylő elemével együtt. Mindezt igen költséghatékony módon tesszük, a te igényeidhez alkalmazkodva.

Kérj tőlünk egyedi ajánlatot!

Kérj tőlünk egyedi ajánlatot! Lehetetlennek tűnőd ötleteidet is megvalósítjuk, csak oszd meg velünk gondolataidat, és még te magad is meg fogsz lepődni a végeredményen!

Keress minket elérhetőségeinken! »

↑ Back to top

-