-

Hogy kellemes legyen a hazatérés

Hogy kellemes legyen a hazatérés

Zsófi | 2015-09-21 09:29 (Frissítve: 2015-09-25 10:32, Simplemente)

Főoldal Cikkek Hogy kellemes legyen a hazatérés

Az előszoba az első helyiség, melyet meglátunk a lakásba lépve. Éppen ezért megjelenése kiemelten fontos szerepet játszik otthonunk megítélésekor. Ugyanakkor a saját hangulatunkat is meghatározhatja, hogy egy fárasztó nap után milyen környezetbe érkezünk haza.

Mivel az előszoba fő funkciója a cipők, kabátok és esernyők tárolása, fontos, hogy elegendő tárolóegység, fogas és egyéb pakolásra alkalmas terület álljon a rendelkezésünkre. Ugyanakkor nem feledkezhetünk meg a kinézetéről se. Egy igazán jól megvalósított előtérben megjelennek a lakásban uralkodó fő színek, motívumok és stílusok.

Egy jó ötlet azonban, ha időről-időre megújítjuk a fogadó helyiséget, így sose lesz unalmas hazatérni, lakásunk pedig mindig alkalmazkodni fog az adott évszakhoz, vagy hangulathoz is. Ebben nyújthat segítséget pár jól megválasztott matrica, ami ragasztható a falra, a tükörre, a különböző cipős- és tárolódobozokra, vagy a bútorokra is, de alkalom adtán vissza is szedhető.

[Kreatív előszoba, falmatricákkal - Simplemente]
[Kreatív előszoba, matricákkal - Simplemente]
[Kreatív előszoba, falmatricákkal - Simplemente]

Kreatív előszoba, matricákkal, falmatricákkal

A matricák felhelyezéséről, élettartalmáról, eltávolításáról és minden egyéb fontos információról itt olvashatsz bővebben.

Kapcsolódó cikkek

 

Kulcsszavak:

↑ Back to top | További cikkek »

-