-

Legyen stílusos fürdőszobád!

Legyen stílusos fürdőszobád!

Zsófi | 2015-09-15 20:43 (Frissítve: 2015-09-25 10:32, Simplemente)

Főoldal Cikkek Legyen stílusos fürdőszobád!

A fürdőszoba otthonunk legintimebb helyisége a hálószoba után. Habár nem töltünk itt túl sok időt a reggeli és esti készülődéseken kívül, fontos, hogy akár csak a lakásunk többi pontján, itt is jól érezzük magunkat. Hiszen a mosdó helyiség meg kell feleljen épp úgy egy kényeztető fürdőzés, vagy egy játékos esti pancsolás során a gyerekekkel.

Sokan nem is gondolnák mennyi lehetőség rejlik fürdőszobájukban. Sőt, vannak, akik egy-egy helyiség, így a fürdő kialakítását, megépítését, berendezését, vagy éppen a dekorálását is nyűgnek tartják, amely unalmas, egyhangú tereket eredményez. Pedig ha otthonunk szebbé tételéről van szó, kreativitásunknak csak fantáziánk szabhat határt.
Lehet stílusod bohókás, konzervatív vagy letisztult, ha egy kis színt szeretnél vinni unalmassá vált fürdőszobádba, a falmatrica tökéletes költségkímélő és garantáltan látványos megoldást jelenthet. Mivel falmatricáink vízállóak, így kiválóan alkalmasak a vizes helyiségekben való használatra is. Ragaszthatóak a csempére, a kád oldalára, tükörre, de akár a WC fedelére, vagy bútorokra is. Ha a zuhanykabin oldalára vagy a kád aljába tapasztjuk őket, igazán különleges hatást érhetünk el. Ilyen esetben azonban érdemes kikérni előbb szakembereink véleményét.

Webáruházunkban mindenki megtalálhatja a saját elképzelésének legmegfelelőbb darabokat. Ha mégse, keress fel minket és kérj ajánlatot egyedi falmatricád megtervezéséhez és kivitelezéséhez!

 
[Fürdőszoba vízálló falmatricákkal]
[Fürdőszoba vízálló falmatricákkal]

Kreatív fürdőszoba, vízálló falmatricákkal

Kapcsolódó cikkek

 

Kulcsszavak:

↑ Back to top | További cikkek »

-