-

Pályázz, és nyerj dekorációs tervezést!

Pályázz, és nyerj dekorációs tervezést!

Simplemente | 2015-07-06 15:11 (Frissítve: 2015-08-10 14:03, Adminisztrátor)

Főoldal Cikkek Pályázz, és nyerj dekorációs tervezést!
  • Friss információ (2015.07.06): Elindult a pályázat. Részletek és a jelentkezési lap lejjebb!

Cégek, munkahelyek jelentkezését várjuk

A Simplemente.hu újabb pályázatot hirdet, ezúttal cégek, munkahelyek számára. Fő profilunk a dekorációs tervezés és kivitelezés, ezért kiemelten fontos számunkra, hogy olyan belső tereket alakítsunk ki, amik egyszerre esztétikusak, dekoratívak, motiválóak és tükrözik az adott személy, cég személyiségét, arculatát. Olyan budapesti irodák, üzletek, vendéglátó-ipari egységek jelentkezését várjuk, akik szeretnék megszépíteni munkahelyüket. Ha szeretnétek egy látványos belső enteriőrt, vagy egy figyelemfelkeltő kirakat-dekorációt, nem kell mást tennetek, mint részt venni pályázatunkon.

Fotózzátok le a dekorálni kívánt felületet (úgy, hogy látszódjon, hogy milyen környezetben található), ami minimum 5 négyzetméter, lehetőleg egybefüggő terület legyen! Töltsétek ki az alábbi jelentkezési lapot, és máris részt vehettek nyereményjátékunkon, melynek végén egy ingyenes dekorációs tervezést sorsolunk ki, valamint a szerencsés nyertes számára anyagáron elkészítjük a dekorációt.

Olvassátok el a pontos részleteket, és nevezzetek még ma!

A pályázat részletei:

Pályázat résztvevői: Budapesti irodák, üzletek, vendéglátó-ipari egységek (étterem, pub, szálloda, stb.) jelentkezését várjuk.

Pályázat időtartama: 2015. július 6. (hétfő) – 2015. szeptember 7. (hétfő)

A pályázás menete: Az alábbi jelentkezési lapot töltsétek ki, és küldjetek egy jpg vagy pdf formátumú jó minőségű fotót a palyazat@simplemente.hu e-mail címre.

JELENTKEZÉSI LAP LETÖLTÉSE »

Beküldési határidő: 2015. szeptember 7. (hétfő)

Nyeremény: a beküldők közt kisorsolunk egy ingyenes, személyre szabott grafikai dekorációs tervet, valamint a kivitelezést anyagáron készítjük el számára.

Eredményhirdetés: 2015. Szeptember 14. (hétfő)

Az eredményhirdetést követően e-mailben felvesszük a kapcsolatot a nyertessel, és egy személyes megbeszélés és helyszínbejárást követően elkészítjük, majd fel is rakjuk a kívánt dekorációt.

A pályázó beleegyezik, hogy a cégnevét és a beküldött fotót nyilvánosságra hozzuk.

A nyertes pályázó beleegyezik, hogy a neki készített dekorációt saját promóciós célra a továbbiakban bármikor felhasználhatjuk.

 

Kulcsszavak:

↑ Back to top | További cikkek »

-