-

Hogyan rendezd be hálószobád?

Hogyan rendezd be hálószobád?

Zsófi | 2015-09-24 22:11 (Frissítve: 2015-09-25 10:37, Simplemente)

Főoldal Cikkek Hogyan rendezd be hálószobád?

A hálószoba kétségtelenül a lakás legintimebb helyisége, melynek egyértelmű fókuszpontja maga az ágy. Éppen ezért érdemes a hálószoba berendezését is az ágy stílusához igazítani. Most adunk pár tippet, hogy mikre figyelj!

Az enteriőr kialakításakor fontos figyelembe venni, hogy ez az a helyiség, ahol kezdődnek és végződnek napjaink, de ide térünk be pihenni, feltöltődni is. Érdemes nagy figyelmet fordítani a színek harmóniájára, az otthonos, kellemes hangulat megteremtésére. De igyekezz saját stílusod is belecsempészni!

A helyiség összeállításának legegyszerűbb módja, ha egy letisztult, semleges alapszínt választasz, melyet később kiegészíthetsz egy fémes, például arany, vagy ezüst árnyalattal, valamint egy élénkebb színnel. A nyugalmat árasztó zöld, vagy egy vagányabb élénk piros, mely a szerelem és szenvedély színe jó választás lehet.

A harsány színekkel azonban bánj óvatosan! Összenyomhatják a teret. Kisméretű hálószobákban érdemes tükröket, illetve fali dekorációkat alkalmazni, hiszen ezektől szellős marad a szoba, sőt, optikailag is segítik nagyítani a teret.

[Falmatrica a hálószobában - Simplemente]
[Falmatrica a hálószobában - Simplemente]
[Falmatrica a hálószobában - Simplemente]
[Falmatrica a hálószobában - Simplemente]

Nagyon dekoratív megoldás lehet a falmatricák alkalmazása a hálószobában is

Dekorálj a Simplementével! Hiszen kiváló megoldást jelenthet pár ötletesen felhasznált vászonkép, mely személyessé teszi, és egyszerre dekorálja a helyiséget. Nálunk akár a saját, hozott kép is, mint például a kedvenc családi portré, vagy egy esküvői fotó is hatalmas átalakuláson megy keresztül és válik gyönyörű vászonképpé.

Ugyanakkor nagyon dekoratív megoldás lehet a falmatricák alkalmazása is. Hiszen kiválóan használhatóak akár a falra, akár a bútorok oldalára ragasztva, az eredmény garantáltan lenyűgöző lesz. Válassz minket, és matricázd fel velünk hálószobád!

Kapcsolódó cikkek

 

 

Kulcsszavak:

↑ Back to top | További cikkek »

-